4All investigations logo shield
Home 9 Vermist persoon

Vermist persoon

Met het vermist persoon onderzoek, onderzoeken wij voor u:

  • Onbewuste en bewuste sporen die personen achterlaten
  • Volgen van digitale sporen op bijvoorbeeld het internet
  • De huidige of meest recente verblijfsplaats van de vermiste persoon

Start een vermist persoon onderzoek met 4Allinvestigations.com

U wordt gestalkt, of langdurig ongewenst benaderd of gevolgd door een bekend of onbekend persoon. Met tastbaar bewijs kunnen politie en justitie vaak gepaste maatregelen tegen deze persoon nemen. 4AllInvestigations gaat voor u aan de slag om overtuigend bewijs om te verzamelen waarmee de stalker kan worden gedwongen om zijn hinderlijke gedrag te staken.

Wat houdt het vermist persoon onderzoek in?

Elk onderzoek start met een geheel vrijblijvend intakegesprek, waarin u uw ervaringen kunt delen. Het (terug)vinden van een vermist persoon wordt specifiek op die persoon en de vermoedelijke oorzaak van de verdwijning afgestemd. Heeft iemand (on)bewust sporen achtergelaten? Is iemands verblijfsplaats via sporen op internet of (mobiele) telefonie aan te tonen? Vaak is een kleine aanwijzing daarin al voldoende om de persoon te traceren.

Gevonden vermist persoon, en dan…

Wanneer de locatie of verblijfsplaats van de vermiste persoon is achterhaalt wordt in overleg met u bepaalt wat de volgende stappen zullen zijn. In de meest voorkomende gevallen wordt het contact met u hersteld en wordt de gevonden persoon veilig thuis gebracht.

Heeft u vermoedens en wilt u dit naar bewijs omzetten? Bel dan 06-53 10 37 90 voor informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

[/db_pb_fullwidth_slider]