4All investigations logo shield
Home 9 Alimentatie onderzoek

Alimentatie onderzoek

Met het alimentatie onderzoek, onderzoeken wij voor u:

  • Of uw ex-partner een nieuwe affectieve relatie van duurzame aard heeft.
  • Of er sprake is van samenwonen.
  • Of er een gemeenschappelijke huishouding is.
  • Of er sprake is van wederzijdse verzorging.

Start een alimentatie onderzoek met 4Allinvestigations

U heeft het vermoeden dat u ten onrechte of te veel alimentatie betaalt? Bijvoorbeeld omdat uw ex-partner is gaan samenwonen of weer een baan heeft. Zonder tastbaar bewijs loopt een dergelijk situatie meestal uit op een welles-nietes situatie. 4AllInvestigations gaat voor u aan de slag om uw vermoedens in overtuigend bewijs om te zetten. Met als gevolg dat partneralimentatie stopgezet en in concrete gevallen zelf teruggevorderd kan worden.

Wat houdt het alimentatie onderzoek in?

Elk onderzoek start met een geheel vrijblijvend intakegesprek, gevolgd door een informatief vooronderzoek. De vermoedens die daaruit naar voren komen, worden onderzocht door middel van observaties en een tactisch onderzoek. Ook een omgevings- of buurtonderzoek behoort tot de middelen om een aantijging te bewijzen. Hiermee vormen wij een dossier met professionele bewijsstukken die kunnen bestaan uit observaties, foto- en videoregistraties en objectieve getuigenissen.

Bewezen alimentatie onderzoek, en dan…

Leidt het alimentatie onderzoek tot overtuigend bewijs, dan kan een rechter met dit verkregen bewijs uw verplichting tot betaling van alimentatie opheffen. Wanneer een dergelijke situatie reeds lange tijd voortduurt kunt u ook onterecht betaalde alimentatie terugvorderen. Een onderzoek naar alimentatiefraude kan u dus in de loop der jaren tot honderdduizenden euro’s besparen.

Heeft u vermoedens en wilt u dit naar bewijs omzetten? Bel dan 06-53 10 37 90 voor informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

[/db_pb_fullwidth_slider]