4All investigations logo shield
Home 9 Concurrentiebeding onderzoek

Concurrentiebeding onderzoek

Met het concurrentiebeding onderzoek, onderzoeken wij voor u:

  • Of er sprake is (geweest) van CEO fraude binnen uw onderneming
  • Opsporen van mogelijke lekken binnen uw personeel
  • Bijstand bij een acuut probleem
  • Onderzoek hoe uw gegevens in handen van criminelen is gevallen

Start een concurrentiebeding onderzoek met 4Allinvestigations.com

Concurrentie- of relatiebeding onderzoek wordt ingesteld bij het vermoeden dat een medewerker, ex-medewerker of een (voormalig) compagnon een ondertekend concurrentiebeding schend. Meestal bekleden deze personen een functie waarin zij in direct contact met klanten staan of stonden. Met deze klantenkennis en (financiële) bedrijfsinformatie kunnen zij bewust of onbewust uw onderneming grote financiële en imagoschade berokkenen.

Wat houdt het concurrentiebeding fraude onderzoek in?

Elk onderzoek start met een geheel vrijblijvend intakegesprek, waarin u uw ervaringen kunt delen. Het concurrentiebeding onderzoek heeft als doel om aan te tonen dat iemand zich niet houdt aan een door beide partijen overeengekomen beding. Hiervoor kunnen naast foto/video observatie en het volgen van klantbezoeken ook testoffertes en testaankopen een rol spelen om bewijs te verzamelen tegen betreffende persoon.

Bewezen concurrentiebeding onderzoek, en dan…

Met onze bevindingen kan het verbreken van bindende afspraken van een (non) concurrentiebeding worden aangetoond, waarna u betreffende persoon juridisch kunt dwingen zijn activiteiten te staken en eventuele economische bedrijfsschade op deze persoon kunt verhalen.

Heeft u vermoedens en wilt u dit naar bewijs omzetten? Bel dan 06-53 10 37 90 voor informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

[/db_pb_fullwidth_slider]