4All investigations logo shield
Home 9 Overspel/vreemdgaan onderzoek

Overspel/vreemdgaan onderzoek

Met het overspel/vreemdgaan onderzoek, onderzoeken wij voor u:

  • Waar uw partner zich op specifieke tijden bevindt middels observatie
  • Of uw partner inderdaad daar aanwezig is waar hij/zij tegen u zegt te zijn
  • Dit vastleggen middels foto-/video opnames
  • Overleg met u, ook tijdens observaties

Start een overspel/vreemdgaan onderzoek met 4Allinvestigations.com

U heeft het vermoeden dat uw partner vreemdgaat en overspel pleegt? Uit ervaring weten wij dat een optelsom van kleine aanwijzingen en gebeurtenissen vaak tot een dergelijk vermoeden kan leiden. Alleen het hebben van vermoedens kan uw relatie al ernstig beschadigen. Daarom kan het van belang zijn snel duidelijkheid te krijgen. Dit krijgt u na een onderzoek door 4AllInvestigations. Concreet en aantoonbaar bewijs of uw partner vreemdgaat of juist niet.

Wat houdt het overspel/vreemdgaan onderzoek in?

Tijdens een onderzoek naar vreemdgaan, overspel of ontrouw gaan we eerst met u in gesprek. Om uw vermoedens aan te horen en samen te beslissen waar en wanneer uw partner gevolgd en geobserveerd zal worden. Bijvoorbeeld wanneer hij of zij beweert op het werk (overwerken), in de sportclub of bij vrienden te zijn. Middels observatie zal gecontroleerd worden of uw partner de waarheid spreekt of op een andere locatie en bij een ander persoon verblijft. Hij of zij zal van deze observaties zelf niets van merken. Wel zullen van zijn of haar stappen foto-/video opnames gemaakt worden. Dit beeldmateriaal kunt u wanneer uw vermoedens worden bewaarheid als bewijs gebruiken en wanneer u dat wenst kunt u uw partner hiermee confronteren.

Bewezen overspel/vreemdgaan onderzoek, en dan…

Een onderzoek naar vreemdgaan, overspel of ontrouw kan twee uitkomsten hebben. Er wordt aangetoond dat uw partner er een andere geliefde op nahoudt en u bedriegt, of uw vermoedens worden niet bevestigd en uw partner is u trouw. In het eerste geval kunt u uw partner confronteren met uw bevindingen en daar zelf uw conclusies aan verbinden. In het tweede geval kunt u opgelucht zijn dat uw vermoedens niet bewaardheid werden.

Heeft u vermoedens en wilt u dit naar bewijs omzetten? Bel dan 06-53 10 37 90 voor informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

[/db_pb_fullwidth_slider]