4All investigations logo shield
Home 9 Uitkeringsfraude

Uitkeringsfraude onderzoek

Met het uitkeringsfraude onderzoek, onderzoeken wij voor u:

  • Controle van verblijfplaats, woonomgeving en financiële situatie
  • Onderzoek van activiteiten op sociale media zoals Facebook en Instagram
  • Wanneer nodig observaties, bronnenonderzoek en horen van getuigen
  • Koppelen van diverse inlichtingen om gedrags- en uitgavepatronen inzichtelijk te maken

Start een uitkeringsfraude onderzoek met 4Allinvestigations.com

Een onderzoek naar uitkeringsfraude of andere financiële onregelmatigheden wordt ingezet bij vermoedens dat iemand met opzet onjuiste gegevens (heeft) verstrekt en daarmee ten onrechte een uitkering of te hoge vergoeding of toeslag ontvangt.

Wat houdt het uitkeringsfraude onderzoek in?

Elk onderzoek start met een geheel vrijblijvend intakegesprek, waarin u uw ervaringen kunt delen. Vervolgens worden bepaalde zaken en signalen die kunnen wijzen op uitkeringsfraude gecontroleerd. Aan de hand van deze bevindingen kan een verdachte van uitkeringsfraude worden geobserveerd in woon- en koopgedrag, zowel in hun directe omgeven als digitaal. In de meeste gevallen is door eigen gedrag aan te tonen of een persoon er een afwijkende levensstijl op na houdt dan uit de door hem of haar opgegeven gegevens mag worden afgeleid.

Bewezen uitkeringsfraude onderzoek, en dan…

Met de onderzoeksresultaten kan de onjuistheid van opgegeven gegevens worden aangetoond en kan een onterecht ontvangen uitkering, toeslag of bijlage worden gekort, beëindigd of zelfs worden teruggevorderd.

Heeft u vermoedens en wilt u dit naar bewijs omzetten? Bel dan 06-53 10 37 90 voor informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

[/db_pb_fullwidth_slider]