4All investigations logo shield
Home 9 Haalbaarheidsonderzoek

Haalbaarheidsonderzoek

Met het haalbaarheidsonderzoek, onderzoeken wij voor u:

  • De aanleiding van uw vermoedens
  • Het doel dat u nastreeft
  • Alle relevante gegevens, personen en/of zaken
  • De te verwachte onderzoektijd, middelen en bijhorende kosten

Start een haalbaarheidsonderzoek met 4Allinvestigations.com

U heeft wel vermoedens, maar u twijfelt of deze concreet te bewijzen zijn en of dit voor u financieel lonend zal zijn. In dergelijke gevallen wilt u niet te veel kosten maken en eerst duidelijkheid over te behalen resultaten. Met een voordelig haalbaarheidsonderzoek door 4AllInvestigations krijgt u hier een eerlijk antwoord op. Is dit antwoord positief dan kunt u een vervolgonderzoek starten. Is het negatief dan ontraden wij u vervolgstappen.

Wat houdt het haalbaarheidsonderzoek in?

Elk onderzoek start met een geheel vrijblijvend intakegesprek, gevolgd door een informatief vooronderzoek. De vermoedens die daaruit naar voren komen, worden onderzocht door middel van observaties en een tactisch onderzoek. Ook een omgevings- of buurtonderzoek behoort tot de middelen om een aantijging te bewijzen. Hiermee vormen wij een dossier met professionele bewijsstukken die kunnen bestaan uit observaties, foto- en videoregistraties en objectieve getuigenissen.

Bewezen haalbaarheidsonderzoek, en dan…

Bij een positief advies qua haalbaarheid kunt u een vervolgonderzoek laten opstarten.

Heeft u vermoedens en wilt u dit naar bewijs omzetten? Bel dan 06-53 10 37 90 voor informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

[/db_pb_fullwidth_slider]